De halfintegralen in de Elnagh King serie blinken uit door hun bijzonder mooie Italiaanse design in combinatie met een zee van ruimte en veel luxe. De halfintegralen zijn alle voorzien van een electrisch bedienbaar hefbed boven de zithoek. De Elnagh King 530 en de Elnagh King 580 zijn optioneel nu ook zonder hefbed te koop.

Waarin zit nu het verschil tussen de King modellen bijvoorbeeld de T-Loft? In functies is er vrijwel geen verschil: al deze campers hebben gewoon een zithoek, bedden, koelkast met vriezer, kachel en boiler, WC, douche, keuken enz. Maar het is net al in een huis. Een keuken kan net iets duurder zijn, hang en sluitwerk van deuren iets zwaarder uitgevoerd, ramen uit een hogere prijsklasse, meubelen met net iets meer uitstraling en ga zo maar door.

Voor wie het niet zo sjiek hoeft te zijn, is de Elnagh Baron of Elnagh T-Loft een uitstekende keuze. Maar wie net iets meer wil, wordt met een Elnagh King eigenaar van de top in luxe, design en kwaliteit. En wie dat vervolgens vergelijkt met de topprijzen elders, verbaast zich over de startprijs van slechts € 74.495,- voor een Elnagh King met 2.3 liter motor en 130 pk. en dat inclusief BTW en BPM.

  • ELNAGH KING 450

    Elnagh King 450

  • ELNAGH KING 530

    Elnagh King 530

  • ELNAGH KING 580

    Elnagh King 580

Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter