In de Baron-serie biedt Elnagh vier mooie halfintegralen aan voor een ongekend lage prijs. U hebt de keuze uit de drie bekende indelingen met achterin een dwarsbed, lengtebedden of een queensbed. Voorin loopt de daklijn omhoog zodat er bij de zithoek onder het hefbed ruim voldoende stahoogte is.

In het stijlvolle interieur zorgt de combinatie van donker hout met witte deuren nog steeds voor een luxe uitstraling. De kleuren van de stoffering zijn in 2015 vernieuwd.

Een populair model in deze serie is de Elnagh Baron 73G met lengtebedden en een grote garage, afzonderlijke ruimtes voor WC en douche, hoekkeuken met grote koelkast en een royale zithoek.

Ook interessant is de Elnagh Baron 54G, die slechts 6,37 meter lang is en achterin een garage heeft met daarboven een in hoogte verstelbaar dwarsbed.

De halfintegraal modellen Elnagh Baron zijn alle voorzien van een electrisch bedienbaar hefbed boven de zithoek. De Elnagh Baron 73G is optioneel ook leverbaar zonder hefbed.

De Elnagh Baron is de voordeligst geprijsde modellenreeks van Elnagh. De prijs van de Elnagh Baron halfintegralen begint al bij slechts € 56.695,- (inclusief BPM en BTW).  • ELNAGH BARON 73G

    Elnagh Baron 73G

  • ELNAGH BARON 53G

    Elnagh Baron 450

  • ELNAGH BARON 581

    Elnagh Baron 581

Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter